ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ Ο ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Σε μια αναμέτρηση – θρίλερ όπου η νίκη κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα, ο δικηγόρος Χρήστος Καπετάνος εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, υπερισχύοντας του Βαγγέλη Παπαλέξη με μία ψήφο αφού σε σύνολο 101 εκλεκτόρων, ο κ. Καπετάνος συγκέντρωσε 51 ψήφους έναντι 50 του κ. Παπαλέξη.

Ηταν αναμφισβήτητα μία επεισοδιακή διαδικασία που σημαδεύτηκε από τον αποκλεισμό 20 μελών της ΟΝΝΕΔ με άνωθεν εντολή χθες, αλλά και με κόντρες όλο το προηγούμενο διάστημα για το αν θα έπρεπε να ψηφίσουν οι συγκεκριμένοι εκλέκτορες.

Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα γίνει δεκτό το αποτέλεσμα ή αν θα υπάρξουν ενστάσεις που θα δώσουν συνέχεια στο θρίλερ.

Εν τω μεταξύ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ από το πρωί και μάλιστα ο πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ Γιώργος Βούλγαρης που ήταν και ο μοναδικός εκλέκτορας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του για τον αποκλεισμό των μελών της ΟΝΝΕΔ από τη διαδικασία.

Αναλυτικά ο κ. Βούλγαρης ανέφερε τα εξής:

 

“ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ,

Με μεγάλη μας έκπληξη προσερχόμενοι σήμερα στη ΝΟ.Δ.Ε. για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου πληροφορηθήκαμε ότι τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. τελικά εξαφανίστηκαν από τους ήδη εγκεκριμένους καταλόγους.

Τα γεγονότα αυτά συνέβησαν ”νύχτα” και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το συνέδριο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Πληροφορηθήκαμε δε , ότι οι νέοι κατάλογοι εστάλησαν στους προέδρους της Ν.Ε.Φ.Ε. Όλης της Θεσσαλίας από κάποιον κ. Σπανάκη,  σύμφωνα με μαρτυρίες της Ν.Ε.Φ.Ε., ο οποίος ενήργησε για να εξυπηρετήσει μικροσυμφέροντα υποψηφίων προέδρων, βουλευτών και διάφορων παραγόντων.

Πραγματικά θα  θέλαμε να μας ενημερώσετε για ποιον λόγο συμβαίνει όλο αυτό σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα που οδηγεί στην τοπική κατάργηση της νεολαίας της Θεσσαλίας.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν είστε γνώστης του θέματος και παρακαλούμε για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Δηλώνουμε ότι ουσιαστικά οι 2543 νέες και νέοι των τριών νομών είμαστε παρόντες αλλά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αποδεχτούμε τις παραπολιτικές παρασυναγωγές που λαμβάνουν χώρα στο όνομα του προέδρου του κόμματός μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ