ΕΝΩΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Με αφορμή την εκλογή του στην προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, ο κ. Χρήστος Καπετάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια ανασύνταξης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά πρωτίστως εκείνους που κατ’ αρχάς συμμετείχαν στις διαδικασίες για την ανάδειξη όλων των συλλογικών οργάνων, τις χιλιάδες Λαρισαίων που προσήλθαν στην κάλπη στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στη νέα πολιτική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και αλλαγής στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου κ. Βαγγέλη Παπαλέξη με τον οποίο σε ενωτικό κλίμα δώσαμε αυτό τον ωραίο αγώνα. Είμαι βέβαιος πως η αυριανή κιόλας ημέρα, θα μας βρει όλους συντεταγμένους ως απλούς στρατιώτες, στη “μάχη” για την Ελλάδα που αξίζουμε. Για την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας που σήμερα βρίσκονται επί ξυρού ακμής από τους ερασιτεχνισμούς και τα επικίνδυνα παιχνίδια του κυβερνητικού θιάσου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σ’ αυτή τη μάχη λοιπόν, η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλους μαζί με πρωταγωνίστρια και μπροστάρισσα τη νέα γενιά της Νέας Δημοκρατίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ