ΤΟ ΕΚΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ”

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λάρισας, με σημερινή του ανακοίνωση καταγγέλλει την εργοδοσία της Ηλεκτρονικής Αθηνών, η οποία, όπως αναφέρει, έκλεισε πολλά καταστήματα πανελλαδικά, έχει βάλει 70% εκπτώσεις σε εκθεσιακά προϊόντα σε καταστήματα που σκοπεύει να κλείσει άμεσα και ταυτόχρονα έβαλε σε υποχρεωτικές άδειες εργαζόμενους.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

“Επίσημα δε οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει με τις θέσεις εργασίας τους και όσα δικαιώματα απορρέουν από τις συμβάσεις τους. Ο κίνδυνος της απόλυσης είναι άμεσος για όλους τους εργαζόμενους που επι χρόνια της έδιναν με την δουλειά της κέρδη.

Η εργοδοσία της Ηλεκτρονικής Αθηνών, προκειμένου να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της, τη κερδοφορία της προχώρησε τα προηγούμενα χρόνια, σε μειώσεις μισθών και σε απολύσεις. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη προσφέροντας το μισθό ενός μήνα για να συμβάλλουν με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη της εταιρείας!!

Το ΕΚΝΛ, διεκδικεί, την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και σε περίπτωση οριστικού κλεισίματος την εξασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ