ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Άλλη μία νίκη, τη 2η μέσα σε 5 ημέρες, για το τμήμα παγκορασίδων, της ΓΣΕ Ελασσόνας οι οποίες στο παιχνίδι του 2ου γύρου κέρδισαν και πάλι την ΕΑΛ, πιο εύκολα αυτή τη φορά, απ’ ότι στον 1ο γύρο, με 3-0 σετ.(25-22,25-18,25-15)…

Έτσι λοιπόν με αυτή τους τη νίκη είναι πρώτες και αήττητες στον όμιλό τους και συνεχίζουν δυναμικά για την πρόκρισή τους στην 8άδα του πρωταθλήματος παγκορασίδων ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Τα κορίτσια της Ελασσόνας για άλλη μία αγωνιστική, έπαιξαν με πάθος απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και με όπλο το δυνατό μπλοκ, κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο των νικών και την πρώτη θέση στον όμιλό τους!!

Η συγκεκριμένη ομάδα μέχρι στιγμής δείχνει στοιχεία καλοδουλεμένης και ψυχωμένης ομάδας, γυρίζει διαφορές αλλά και επιβάλλει το ρυθμό της με αποτέλεσμα να εχει μόνο νίκες απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως η ΕΑΛ και η ΑΡΓΩ!

Καλύτερη παίκτρια η νεαρή πασαδόρος ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, η οποία δείχνει πολύ καλά στοιχεία , με καλή τεχνική αλλά και απίστευτο μπλοκ , αφού είναι αρκετά ψηλή !

Καλή  απόδοση κατά διαστήματα και από τις ΚΑΖΑΝΤΖΗ και ΔΙΒΡΑΜΗ!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ