ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ…

Εντονη παραφιλολογία που μόνο αναστάτωση προκαλεί έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την τύχη πολλών νηπιαγωγείων στο νομό Λάρισας με κάποιους μάλιστα να εκτιμούν ότι θα μπει λουκέτο σε 45 νηπιαγωγεία.

Ομως δεν θα ξεσπούσε θόρυβος αν όλοι αυτοί που έκαναν τις εκτιμήσεις έμπαιναν στον κόπο και διάβαζαν αναλυτικά τις προβλέψεις για τη λειτουργία των νηπιαγωγείων που είναι ξεκάθαρες και μάλιστα ευνοϊκές για μικρές σχολικές μονάδες στην ύπαιθρο.

Ετσι όπως όλα δείχνουν και όπως αναφέρουν στελέχη της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας στο νομό το μόνο νηπιαγωγείο που θα κλείσει είναι αυτό της Μελίας, αφού κάποια άλλα με μικρότερο αριθμό νηπίων ειδικά στα ορεινά του δήμου Ελασσόνας θα παραμείνουν σε λειτουργία αφού είναι αδύνατη η μετακίνηση των νηπίων σε άλλο νηπιαγωγείο.

Τώρα όσον αφορά την πόλη της Λάρισας και τον μαγικό αριθμό 12 πολλά νηπιαγωγεία που λειτουργούσαν με λιγότερα νήπια!!! θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να εγγράψουν και προνήπια που μέχρι τώρα δεν τα ήθελαν στο νηπιαγωγείο…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ