ΑΕΛ: ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΕΚΣΕΝΔΟΝΙΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ARENA!!

Σε μια πρωτότυπη απόφαση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία ανακοινώθηκε η επιβολή προστίμου ύψους 13.500 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή, εξαιτίας ενός μπουκαλιού που εκσφενδόνισε ανεγκέφαλος στο ARENA εναντίον του πάγκου του Απόλλωνα Σμύρνης και του προκλητικού παράγοντα Λεβεντογιάννη.

Έτσι οι «βυσσινί» προτίθενται να καταθέσουν έφεση και εφόσον παραμείνει το ίδιο πρόστιμο να κινηθούν διεκδικώντας το από το… λεβέντη που το εκσφενδόνισε εναντίον του Λεβεντογιάννη, ενώ σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η επιπολαιότητα και η κακώς εννοούμενη μαγκιά κάποιων οπαδών από τα επίσημα στις προκλήσεις του Λεβεντογιάννη και η αντίδρασή τους να πετάξουν ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι προς το μέρος του, σε πρώτο βαθμό αποφασίστηκε από τον Αθλητικό Δικαστή κ. Βόμβα να κοστίσει 13.500€.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει έφεση κι εφόσον παραμένει το ποσό, θα στραφεί κατά του συγκεκριμένου προσώπου που πέταξε το μπουκάλι και θα τα διεκδικήσει διότι τα στοιχεία του είναι γνωστά.

Ευτυχώς δεν είχαμε τιμωρία έδρας», καταλήγει η ΠΑΕ και ποιος ξέρει, ίσως ο επόμενος το ξανασκεφτεί πριν επιχειρήσει ανάλογη καφρίλα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ