ΘΛΑΣΗ Ο ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΒΟΣΝΙΑΔΗ!

Την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά πιθανότατα και το ματς της Μ. Τετάρτης στα γειτονικά Τρίκαλα αναμένεται να χάσει ο Νίκο Βαρέλα που επέστρεψε τραυματίας από το ντέρμπι με την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ο Ουρουγουανός παίκτης της ΑΕΛ ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο, που του προκάλεσε το χτύπημα του τερματοφύλακα της Κέρκυρας Φώτη Κουτζαβασίλη, στη φάση που στοίχισε τελικά και την αποβολή του.

Την ίδια ώρα και σε ένα δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή της Κέρκυρας Αλέκου Βοσνιάδη αναφορικά με τη φάση του αγώνα, ο οποίος παραδέχτηκε το δίκαιο της διαιτητικής απόφασης.

«Πολλές φορές κρίνουμε τους διαιτητές όπως μας βολεύει, ωστόσο από την ώρα που ο Φώτης έπεσε πάνω του με αυτό τον τρόπο είναι κόκκινη. Να αρχίσουμε να λέμε την αλήθεια και όχι ό,τι μας συμφέρει!», κατέληξε ο Βοσνιάδης, δεχόμενος τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του ΟΤΕ TV για το θάρρος του, αλλά προκαλώντας αίσθηση και θετικά σχόλια και στις τάξεις και των Λαρισαίων φιλάθλων.

Αν μη τι άλλο «όαση» οι δηλώσεις Βοσνιάδη, την ώρα που τα μέσα ενημέρωσης βρίθουν σχολίων για τον «οχετό» που προέκυψε από το περίφημο “Koriopolis” και το εμετικό παρασκήνιο που αφορά στον υποβιβασμό της ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ