ΓΙΟΡΤΗ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 2η φιλική αγωνιστική ημερίδα Ταεκβοντό, από την σχολή Taekwondo Αμπελώνα ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’ στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα, για την γνωριμία των μικρών αθλητών και αθλητριών  με το Ολυμπιακό Άθλημα του Ταεκβοντό.

τκνταμ3 τκνταμ2Με την συμμετοχή 22 σωματείων,  με 650 αθλητές και αθλήτριες, και πάνω από 4000 επισκέπτες, συνοδοί Γονείς και φίλοι, κατέκλυσαν το στάδιο και τις πλατείες του Αμπελώνα, καθ´ όλη την ημέρα και διάρκεια των αγώνων.

Ο ΑΟ Ταεκβοντο Αμπελώνα ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’, ως Διοργανωτής της εκδήλωσης σε συνεργασία με τους τοπικούς παράγοντες, φρόντισε για αθλητές, φίλους και γονείς του αθλήματος, να περάσουν μια υπέροχη και εποικοδομητική σε αγωνιστικές εμπειρίες ημέρα, και όχι μόνο..  γιατί με την συμμετοχή κλόουν, μάγο, μουσική και Facepaiting, όλοι οι μικροί αθλητές πέρασαν μια υπέροχη αθλητική ημέρα.

Το ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή, και ειδικά τον δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση, τον αντιδήμαρχο Κ.Χρυσοβέργη, και την πρόεδρο της Τ.Κ. Αμπελώνα Αν. Νταλαμπέκα, που τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η  εκδήλωση.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί τον πρωτεργάτη αυτής της εκδήλωσης,  τον δάσκαλο και προπονητή του ΑΟ Αμπελώνα “ΕΥ ΖΗΝ”  Χαράλαμπο Ντόβα 6ο Dan, τους προπονητές Λάκη Μιχάλη, Παπαστεργίου Αστέριο, Καρκατσέλα Νίκο,  και φυσικά όλους τους αθλητές, γονείς και συνεργάτες του ΑΟ Ταεκβοντό  Αμπελώνα ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’,  που βοήθησαν στην διεκπεραίωση της αγωνιστικής ημερίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ