ΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΟΥΣ ΡΟΒΙΘΗ-ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλα κέφια το Ροβίθη, που σκόραρε δύο τέρματα σε διάστημα 3’ λεπτών, η ΑΕΛ έκανε ένα ακόμη βήμα ανόδου επικρατώντας στο ARENA της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «βυσσινί» έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς μόλις στο 2’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο Ροβίθη, με το διαιτητή να δείχνει «παίζεται», ενώ στο 7’ της αναμέτρησης προσπάθεια του Βέρτζου τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και παρά την αναγκαστική αλλαγή του Ουρτάδο με το Λαμπρόπουλο, αλλά και την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω ενός πανό που αναρτήθηκε από τους οργανωμένους, δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της, και με πρώτο βιολί το Μανώλη Ροβίθη πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 χάρη στα τέρματα του Ηρακλειώτη μεσοεπιθετικού στο 28ο και στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με την ΑΕΛ να έρχεται από τα αποδυτήρια με τον αέρα των δύο τερμάτων, τη σκυτάλη παρέλαβε ο Ματθαίος Μαρουκάκης, που μετά τις προειδοποιητικές βολές του πρώτου ημιχρόνου βρήκε δίχτυα με εξαιρετική ενέργεια στο 54’ γράφοντας το 3-0, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ των «βυσσινί» απέτυχε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το προβάδισμα, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου πορτιέρο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Τσιώλη αλλά και τους 6.000 Λαρισαίους φιλάθλους να πανηγυρίζουν μια ξεκάθαρη νίκη και ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στη Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περίφημο πανό των οργανωμένων, που… αποκαθηλώθηκε μετά από δύο διακοπές του αγώνα από το διαιτητή, έγραφε: «ΕΠΟ, ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ», ενώ στο περιθώριο του αγώνα η διοίκηση της ΑΣΑ βράβευσε τον τεχνικό της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη, που έλκει την καταγωγή του από τη γειτονική πόλη και πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής και με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ειρήνη Παπουτσή.

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ