ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΤΑ ΣΤΗΝ “ΠΙΤΑ ΟΛΥΜΠΟΥ” ΤΟΥ ΣΤ. ΧΑΜΟΥ

Και τη Μεγάλη εβδομάδα θα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα του Αθανασίου Χάμου στο κέντρο του Αμπελώνα στην οδό Θερμοπυλών 21 απέναντι από τα ΕΛΤΑ χειροποίητες νηστίσιμες πίτες, ατομικές και οικογενειακές, φύλλο για πίτα, τσουρέκια, πασχαλινά γλυκίσματα και καφέ.

πιτακια καστανο τσουρεκι φυλλα1Στο κατάστημα του κ. Χάμου θα βρείτε τα φημισμένα προϊόντα της επιχείρησης «Πίτα ΟΛΥΜΠΟΥ» η οποία επιλέγοντας αυστηρά  αγνά και φρέσκα μόνο υλικά προσφέρει αληθινή χειροποίητη πίτα σε μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στον ζεστό και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος Αμπελώνα θα βρείτε:

Χειροποίητα τρίγωνα πιτάκια mini

Τυροπιτάκια

Σπανακοτυροπιτάκια

Κοτοπιτάκια

Μανιταροπιτάκια

Γαλατοπιτάκια

Χειροποίητες πίτες 8 τεμαχίων

Τυρόπιτα

Σπανακοτυρόπιτα

Κοτόπιτα

Μανιταρόπιτα

Γαλατόπιτα

Χειροποίητη τρίγωνη ατομική πίτα

Τυρόπιτα

Σπανακοτυρόπιτα

Κοτόπιτα

Μανιταρόπιτα

Γαλατόπιτα

Στρογγυλά φύλλα για πίτα

Επιλεγμένα προϊόντα της biscotti, όπως το νηστίσιμο μαρκολατο με ταχίνι!!

Και φυσικά τα τσουρέκια της biscotti σε διάφορες γεύσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Όλα τα παραπάνω προϊόντα παρασκευάζονται σε πρότυπες, ελεγχόμενες εγκαταστάσεις από προσωπικό εκπαιδευμένο στην ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων. Η πολιτική ασφάλειας των τροφίμων εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια παραγωγής και το συνολικό σύστημα ασφάλειας τροφίμων της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο με ISO 22000:2005.

Στα πλαίσια του εφαρμοζόμενου και πιστοποιημένου συστήματος ασφάλειας τροφίμων υπάρχει ανά πάσα στιγμή δυνατότητα ενημέρωσης για θέματα νομοθεσίας, εργαστηριακούς ελέγχους τελικών προϊόντων, έλεγχο κρίσιμων σημείων παραγωγής, ιχνηλασιμότητα χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών και παραγόμενων προϊόντων μας.

Για την πιστοποίηση του συστήματος ασφάλειας τροφίμων της εταιρείας βάσει ISO 22000:2005 υπάρχει συνεργασία  με τον φορέα πιστοποίησης Q-Check.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ