ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΑ… ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Με τον Τύρναβο καθηλωμένο στους 33 βαθμούς και τους απογοητευμένους φιλάθλους στα «κάγκελα» να περιγράφουν λάθη που στοίχισαν, δεν είναι και λίγοι αυτοί που μιλούν ήδη για «αποχαιρετισμό στα όπλα» της Γ’ Εθνικής, με στερνή ελπίδα πάντα τη γλώσσα των… αριθμών!

Το πεταμένο στα σκουπίδια δώρο του Εθνικού Φιλιππιάδας, που υποτάχθηκε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του ήδη πρωταθλητή Αιγινιακού, μετά το στείρο 0-0 του Τυρνάβου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης αλλά κυρίως μετά τη δίχως «τσαγανό» εμφάνιση των Τυρναβιτών, δεν αφήνει περιθώρια για τους παίκτες του Σάκη Γκαδρή, που όμως έστω και μαθηματικά ελπίζουν ακόμη.

Ο Πύρασος, που προβλέπεται να πουλήσει ακριβά το… τομάρι του και ο αδιάφορος Αιγινιακός θα βρεθούν στο διάβα του Τυρνάβου, με τους Τυρναβίτες να ψάχνουν το 2 στα 2, προσμένοντας και νέα στραβοπατήματα των υπολοίπων (Οικονόμος-Δωτιέας), αλλά και νέο δώρο του Εθνικού Φιλιππιάδας!

Δεν γίνονται αυτά θα πείτε, ωστόσο μπάλα είναι και γυρίζει, άσε που μέρες που είναι ποιος μπορεί να πει όχι στην… ανάσταση;

Μένει να δούμε το δραματικό φινάλε και αν τελικά και οι 3 εκπρόσωποι του νομού κουνήσουν μαντήλι στην κατηγορία ή αν ο βαθμός της περασμένης αγωνιστικής αποδειχθεί «χρυσός» για τον Οικονόμο, με τους Τσαριτσανιώτες να κάνουν Πάσχα και τους υπόλοιπους να περιορίζονται στη… Μ. Παρασκευή!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ