B. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΜΕΧΡΙ 30/6 Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ

Παρατείνεται μέχρι 30/06/2016 η επικαιροποίηση των στοιχείων των φακέλων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά του ν. 3869/2010, όλων των εκκρεμών αιτήσεων την 19η Αυγούστου 2015 ενώπιον των κατά τόπους αρμόδιων Ειρηνοδικείων, με τροπολογία που κατέθεσε στην Βουλή, ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκης.

Η ρύθμιση αυτή, κρίθηκε αναγκαία ενόψει του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων για αναλυτικές καταστάσεις οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, με την συνακόλουθη αδυναμία των τελευταίων να ανταποκριθούν στα στενά χρονικά περιθώρια.

Με αφορμή την κατάθεση της συγκεκριμένης τροπολογίας ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε:

«Πιστοί στα όσα έχουμε εξαγγείλει από την πρώτη στιγμή που ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε την εξουσία δίνουμε τη δυνατότητα, σε όλους όσους έχουν ενταχθεί στο νόμο για τα υπερχρεωμένα, να προλάβουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που τους ζητούνται ώστε να μην χάσουν την προστασία. Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους πολίτες που κάνουν τιτάνια προσπάθεια να σταθούν στα πόδια τους. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας, γι’ αυτούς δίνουμε τη μάχη καθημερινά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ