ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτας και Κ. Φιλιππούλης

Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου ορίζονται από την 1η Μάϊου 2016 νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Κιλελέρ.

Συγκεκριμένα ο Σωτήρης Σωτηρίου ορίζεται αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Πρασίνου και Καθαριότητας στη θέση του Βάιου Βισβίκη, ο Χρήστος Τσιχίτας αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας και Κραννώνα αντικαθιστώντας στη ΔΕ Νίκαιας τον Αντώνη Ρεντζιά, ο οποίος παραμένει αντιδήμαρχος οικονομικών και τεχνικών έργων, και τον Σπύρο Καλέτσιο στη ΔΕ Κραννώνα και ο Κώστας Φιλιππούλης αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου και Κιλελέρ στη θέση της Ιωάννας Πινάκα.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία που είχαν κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων τους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι νέοι αντιδήμαρχοι θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο των προκατόχων τους.

anti1Οι απελθόντες και η απελθούσα αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν το Θανάση Νασιακόπουλο και όλη τη δημοτική ομάδα για τη στήριξη που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας τους και δήλωσαν με σαφήνεια ότι, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πλέον, θα προσφέρουν την αμέριστη βοήθειά τους στην δημοτική αρχή. Οι νέοι αντιδήμαρχοι αφού ευχαρίστησαν το δήμαρχο για την τιμή που τους έκανε να τους εμπιστευθεί τις αντιδημαρχίες κατέθεσαν τη διάθεσή τους να συνεισφέρουν τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτύχουν στο έργο  που τους ανατέθηκε συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία των προκατόχων τους.

Ο Σωτήρης Σωτηρίου είναι γεωπόνος – αγρότης και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εμπορίας γεωργικών φαρμάκων. Κατάγεται από τη Χαρά της ΔΕ Νίκαιας και για 20 και πλέον έτη υπήρξε μέλος του ΔΣ του γεωπονικού συλλόγου Λάρισας.

Ο Χρήστος Τσιχίτας είναι αγρότης και δραστηριοποιείται στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Κατάγεται από το Δίλοφο της ΔΕ Νίκαιας.

Ο Κώστας Φιλιππούλης είναι υπάλληλος της Γ.Γ.Αθλητισμού, εργάζεται στο ΕΑΚ Λάρισας και κατάγεται από το Μελισσοχώρι της ΔΕ Πλατυκάμπου. Στο παρελθόν διετέλεσε αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πλατυκάμπου όπως επίσης και πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του ίδιου δήμου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ