ΜΑΪΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ 800 € ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ δύο απατεώνες κατάφεραν χθες το μεσημέρι να εξαπατήσουν ηλικιωμένη στο Δαμάσι και να της αφαιρέσουν το ποσό των 800 € που είχε στο πορτοφόλι της καθώς επίσης και κάποια χρυσαφικά.

Ολα συνέβησαν όταν οι δύο απατεώνες έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και της είπαν ότι θα πρέπει να επισκευάσουν βλάβη στο μετρητή της ΔΕΗ και επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό και υπάρχει κίνδυνος της ζήτησαν να βγάλει έξω από το σπίτι χρήματα και χρυσαφικά ώστε να μην καταστραφούν.

Η άτυχη ηλικιωμένη πείσθηκε και αμέσως έβγαλε έξω το πορτοφόλι με τα χρήματα των συντάξεων που είχε εισπράξει πρόσφατα μαζί με το σύζυγό της αλλά και τα χρυσαφικά που είχε στο σπίτι.

Οι δύο απατεώνες μόλις τα είδαν και αφού υποστήριξαν ότι αποκατέστησαν τη βλάβη έφυγαν παίρνοντας μαζί τους πορτοφόλι και χρυσαφικά.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ για μια ακόμη φορά αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας ζητούν από τους ηλικιωμένους να μην εμπιστεύονται αγνώστους και κυρίως να μην τους δίνουν χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ