ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΑΜΑΛΗΣ

 

Το τέταρτο  ετήσιο τουρνουά εις μνήμην του εκλιπόντος Κώστα Αντάμαλη (πρώην αντιδημάρχου, δημοτικού συμβούλου Τεμπών, ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Κεραυνού Παραποτάμου) πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο του Κεραυνού Παραποτάμου παρουσία αρκετού κόσμου.

τουρνουα2 τουρνουα4 τουρνουα3Στο τουρνουά έλαβαν μέρος ο Κεραυνός Παραποτάμου,η Θύελλα Ελάτειας , ο Αετός Μακρυχωρίου,  και Όλυμπος Γόννων.

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους από 35 λεπτά. Το πρώτο ζευγάρι ήταν ο Κεραυνός Παραποτάμου με την Θύελλα Ελάτειας  , ενώ το δεύτερο ζευγάρι ήταν ο Αετός Μακρυχωρίου με τον Όλυμπο Γόννων.

Στον πρώτο ημιτελικό ο Κεραυνός Παραποτάμου επικράτησε της Θύελλας Ελάτειας με 4 – 0.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1 – 1)  με τον Αετό να προκρίνεται στα πέναλτι.

Με τελικό νικητή μεταξύ του Κεραυνού Παραποτάμου και Αετού Μακρυχωρίου να σηκώνει το κύπελλο  για τέταρτη χρονιά ο Κεραυνός Παραποτάμου.

Στο 4ο τουρνουά Κ. Αντάμαλη παραβρέθηκε  ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας ,οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Τσεργας , Αστέριος Σαίτης , Χρήστος Τσούγιας , οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Έξαρχος , Γεώργιος Κυρίτσης ,ο Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας , από τον σύνδεσμο διαιτητών ο κ. Σπύρος Τσιλίκης , ο κ.Βασίλης Νταβαρούκας πρώην μέλος ΕΠΣ Ν. Λάρισας και αυτοδιοικητικός, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων και πρώην πρόεδροι ποδοσφαιρικών σωματείων.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com