ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Με δεδομένο τον περσινό αναβαθμισμένο χαρακτήρα του Φεστιβάλ Πηνειού, που μετατράπηκε σε αυτό που πρέπει να είναι ένα Φεστιβάλ πανελλαδικής εμβέλειας, δηλαδή σε ένα πολιτιστικό γεγονός  που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, δημιουργεί ειδική ατμόσφαιρα, η οποία πηγάζει από την ποιότητα της τέχνης και των δημιουργών

που συμμετέχουν αλλά και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, καλούνται όλοι οι φορείς της περιοχής – πολιτιστικοί, αθλητικοί, κοινωνικοί – να καταθέσουν ανάλογες προτάσεις.

Κάθε δρώμενο πρέπει να συνιστά μια πρόταση που θα προάγει την αισθητική και πνευματική ανάπτυξη και θα δημιουργεί πολιτιστικό προϊόν.

Στις σκηνές του θα λάβουν χώρα μουσικές συναυλίες και όχι θεατρικές παραστάσεις. Καμία τέχνη δεν αποκλείεται, εφόσον κύριο χαρακτηριστικό της είναι η διάδραση  όπως το θέατρο δρόμου, το θεατρικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, το χοροθέατρο δρόμου, οι εικαστικές κατασκευές και εγκαταστάσεις κοκ.
Επίσης, προτάσεις μπορούν να καταθέσουν και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Πηνειού θα διεξαχθεί από τις 21- 24 Ιουνίου ώστε η πρώτη ημέρα να συμπίπτει με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής, πολιτιστικό γεγονός ευρείας εμβέλειας.

Πληροφορίες: Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, Μύλος του Παππά, κεντρικό κτήριο, τηλέφωνο 2410 – 614449, e mail adhm6@larissa-dimos.gr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ