ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ”

Το «Θεσσαλικό Θέατρο»  που συμπληρώνει  φέτος 40 δημιουργικά χρόνια μπορεί να υπερηφανεύεται ότι και φέτος τα έργα που ανέβασε σημείωσαν  κυριολεκτικά θριαμβευτική επιτυχία. Το «Κάποτε στη Σμύρνη» θα μείνει μια παράσταση αλησμόνητη στους 12.000 θεατές που την είδαν.

Η «Παιδική Σκηνή» με τα περίφημα «Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου γνώρισαν ανεπανάληπτη προσέλευση. Πάνω από 11.000 μαθητές είδαν την παράσταση που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος και πάνω από 300 εκπαιδευτικοί που εκφράστηκαν με ενθουσιώδη λόγια.

Το «Θεσσαλικό θέατρο» με τον Κώστα Τσιάνο, απέδειξαν με τι σεβασμό, ποιότητα και ήθος πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα θεάματα για παιδιά.

Ενδιάμεσα παρουσιάστηκε το ποιητικό έργο της Άννας Μανωλοπούλου «Το Φιλί» σε σκηνοθεσία Κώστα Λαμπρούλη για λίγες παραστάσεις και με μεγάλη προσέλευση θεατών. Το «φιλί» θα επαναληφθεί το Φθινόπωρο.

Στη λήξη της Χειμερινής περιόδου παρουσιάστηκε το έργο: «Του Ήλιου και του Φεγγαριού», μια θεατρική σύνθεση του Κώστα Τσιάνου από παραλογές του Δημοτικού μας τραγουδιού.

Η παράσταση  ενθουσίασε όσους την είδαν, στις λίγες πρώτες παραστάσεις που παίχτηκε και  θα επαναληφθεί το Καλοκαίρι στο θαυμάσιο θέατρο «Αυλή του Μύλου» και συγχρόνως θα περιοδεύσει σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ