ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ

Ο υπεύθυνος Μεταναστευτικής Πολιτικής του Ποταμιού, Γιώργος Τσαούσης, θα επισκεφθεί τη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κουτσόχερο Λάρισας, στις 3 Μαΐου 2016 προκειμένου να ενημερωθεί και να ενημερώσει για τις πρόσφατες εξελίξεις καθώς και να παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτάσεις του Ποταμιού για το προσφυγικό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Γιώργου Τσαούση θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη

Πρόγραμμα

  • 10:30 π.μ. Συνάντηση και προετοιμασία του κλιμακίου που θα επισκεφτεί τη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κουτσόχερο την Τρίτη 3 Μαΐου 2016. Συντονιστής του κλιμακίου θα είναι Υπεύθυνος Μεταναστευτικής Πολιτικής του Ποταμιού, δικηγόρος Γιώργος Τσαούσης. Τον κ. Τσαούση θα συνοδεύουν ο βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Θεσσαλίας Δημήτρης Σακατζής καθώς και τοπικά στελέχη του κινήματος.
  • 11:00 π.μ-12:00 μ.μ. Μετάβαση και περιήγηση στο χώρο της δομής. Ενημέρωση για τη λειτουργία και τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθώς και την προοπτική λειτουργίας της δομής. Θα ακολουθήσει.
  • 7:00 μ.μ. Συνάντηση των μελών της Τ.Ο. του Νομού Λάρισας του Ποταμιού στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα, στην οδό Ρούσβελτ 18 για την ενημέρωση από τον κ. Τσαούση για τις θέσεις και τις προτάσεις του Ποταμιού για το μεταναστευτικό και τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις.
  • Συζήτηση και τοποθέτηση των μελών για τον διάλογο που λαμβάνει χώρα για το Κοινοβούλιο του Κέντρου με στόχο τη μεταφορά των σκέψεων και των απόψεων τους στην επικείμενη συνάντηση της ΜΕΣΥΑ στις 15 Μαΐου.

“Το μεταναστευτικό πρόβλημα δοκιμάζει την συνοχή, την αλληλεγγύη και τις αξίες της Ευρωπαϊκές Ένωσης. Η Ελλάδα είναι η χώρα που καλείται να σηκώσει δυσανάλογα μεγάλο βάρος εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης, αλλά και πρόσφατων επιπόλαιων χειρισμών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.  Οι επιπτώσεις της ανθρωπιστικής κρίσης είναι ιδιαίτερα αισθητές σε διάφορες περιοχές της επικράτειας μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλία”, υπογραμμίζει η οργάνωση Λάρισας του Ποταμιού.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ