ΝΕΑΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΥΖΕΡΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το έλα να δεις έγινε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ουζερί του Τυρνάβου με νεαρό παντρεμένο δικηγόρο, ο οποίος κατηγορείται από παρέες του ουζερί ότι βιντεοσκοπούσε κοπέλες την ώρα που πήγαιναν στην τουαλέτα του καταστήματος.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τους θαμώνες που τον κατηγορούν, έγινε αντιληπτός από κοπέλα η οποία είδε κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα, να προεξέχει ένα χέρι με ένα κινητό που τη βιντεοσκοπούσε. Αμέσως βγήκε έξω είδε τον συγκεκριμένο νεαρό και κατευθύνθηκε στο τραπέζι που καθόταν ζητώντας το λόγο για την πράξη του.

Μάλιστα φίλοι από την παρέα της ζήτησαν και πήραν από τον δικηγόρο το κινητό του και όπως αναφέρουν βρήκαν βίντεο με τη φίλη τους αλλά και βίντεο με άλλη κοπέλα τα οποία και έσβησαν. Παράλληλα μετέβησαν στο Α.Τ. Τυρνάβου και υπέβαλαν μήνυση κατά του δικηγόρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε αμέσως και ο Εισαγγελέας ο οποίος διέταξε να γίνει έρευνα στους υπολογιστές του δικηγόρου στο σπίτι και στο γραφείο του.

Ηδη η κοπέλα ενημέρωσε με τη σειρά της δικηγόρους ενώ το θέμα είναι βέβαιο ότι θα φτάσει άμεσα στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ