ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Στην ανακατασκευή τάπητα γηπέδων τένις επί της οδού Μητροπολίτου Ιακώβ στην Ελασσόνα, έργο προϋπολογισμού 9,020 ευρώ, προχώρησε η δημοτική αρχή. Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου τονίζει:

«Στόχος της δημοτικής μας αρχής είναι η συντήρηση των παλιών και η δημιουργία  νέων χώρων αθλοπαιδιών, έτσι ώστε να δώσουμε τα απαραίτητα κίνητρα στους πολίτες να στραφούν στον αθλητισμό. Προχωρούμε στην υλοποίηση των έργων αυτών με συνέπεια και μεθοδικότητα».

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

Την σύμβαση ύψους 26.040 ευρώ με την οποία κατασκευάζεται η περίφραξη του γηπέδου Ελασσόνας (έναντι των ΚΤΕΛ) υπέγραψε ο δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Ευαγγέλου.

Τα έργο αναμένεται να εκτελεστεί από την εταιρεία Δημ. Τριανταφύλλου & ΣΙΑ ΕΠΕ και είναι προϋπολογισμού 52.600 ευρώ.

perifrΣε σχετική του δήλωση ο κ. Ευαγγέλου τονίζει:

«Συνεχίζουμε τις μικρές, μα αναγκαίες, παρεμβάσεις στον ιστό της πόλης με γνώμονα την δημιουργία συνθηκών που θα καλυτερεύσουν την ποιότητα της ζωής των συμπολιτών μας. Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι που η δημοτική μας αρχή δίνει μεγάλη βαρύτητα, και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρόσφατα, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής αναλύσαμε τη στρατηγική και τον σχεδιασμό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ