ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

 

Πλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές του Αγίου Γεωργίου, με αποκορύφωμα τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου αρχιμανδρίτη Α. Τσούτσουρα. 

ageo2 ageo3Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο βουλευτής Β. Κόκκαλης, ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτας, Α. Ρεντζιάς, Α. Χατζούλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρίζος Κομήτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χ. Χατζούλης και Β. Χατζούλης  η πρόεδρος της Δ.Κ Νίκαιας Β. Πιλάτου και οι ΤΣ Γ. Παπαγιαννόπουλος, Γ. Ψαρούλης και Κ. Παναγούλης, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλης, τοπικοί παράγοντες, και πάρα πολλοί πιστοί.

Παράλληλα απενεμήθησαν οι υποτροφίες του κληροδοτήματος Ιωάννου και Ρωξάνης Παπαγιαννοπούλου στις ασκούμενες πλέον ιατρούς ageo4 Ε. Χατζή, Ε. Μάνδαλου. Στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία της Νίκαιας παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τα παιδικά και εφηβικά χορευτικά τμήματα της Νίκαιας με χορούς της Ανάστασης, της  Πασχαλιάς και του Αγίου Γεωργίου υπό την αιγίδα του χοροδιδασκάλου Γ. Τσιπλακούλη.

Αποκορύφωμα ο αγώνας δρόμου 1000 μέτρων με συμμετοχή παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών όπου πρώτευσαν οι  Π. Ζιαβλιάκης, Α. Κοτσιάκι, Α. Ζιαβλιάκη και Κ. Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ