ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Για ακόμη μια χρονιά με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε  ο προστάτης των Γόννων, Άγιος Γεώργιος. Μετά την θεία λειτουργία στον ιερό ναό πραγματοποιήθηκε  η περιφορά της εικόνας, στην κεντρική πλατεία, από τα μέλη του συλλόγου «Αραβανίτικων αλόγων ο Άγιος Γεώργιος Γόννων»

και στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι, που οργανώνει ο σύλλογός τους,  στην κεντρική πλατεία του χωριού με δημοτική μουσική.

Ο Δήμαρχος κ.Κώστας Κολλάτος παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις στους Γόννους με τον αντιδήμαρχο κ.Χρήστο Τσούγια , την δημοτική σύμβουλο κ. Γεωργία Τσόπα,τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Αχιλλέα Διψάνα και τον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρο Ζάρρα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας κ.Ανδρέας Ριζούλης που η καταγωγή του είναι από τους Γόννους

ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

MANOLΜε κάθε λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων Μακρυχωρίου, τελέστηκε στο εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου η ιερή ακολουθία προς τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προεξάρχοντος του ιερέως του χωριού πατρός Ιωάννη, παρουσία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη, των δημοτικών συμβούλων κ. Δ. Μαϊμάρης, και κ. Γ. Κυρίτσης και της  Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Αννας Καραπάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ