ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΕΞ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ – ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ …ΚΑΛΥΤΕΡΗ;

Η Βρετανίδα ειδική στις σχέσεις, Lucy Jones μιλάει για τη σχέση που έχουν με το σεξ οι γυναίκες σε διαφορετικές ηλικίες.

Στα 20: Αν και θα πρέπει να βρίσκονται στην σεξουαλική κορύφωση, συχνά υποφέρουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης, εμπιστοσύνης στο σώμα τους. Επίσης, αισθάνονται την πίεση να κάνουν πολύ σεξ, αλλά συχνά δεν είναι υψηλής ποιότητας.

Ένας εκπληκτικός αριθμός γυναικών στα είκοσί τους δεν έχουν οργασμό.

Συχνά έχουν ένα είδος νευρικότητας σχετικά με το σεξ. Πολλοί άνδρες παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο, και στα είκοσί τους οι γυναίκες αισθάνονται ότι πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις, και αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Στα 30: Συχνά έχουν μικρά παιδιά, αλλά και κουραστική εργασία. Από τους μεγαλύτερους καταστολείς της λίμπιντο είναι η εξάντληση και το άγχος.

Επίσης, οι γυναίκες δεν αισθάνονται άνετα με το σώμα τους αμέσως μετά τη γέννα. Το να έχουν ένα σύντροφο που να τις στηρίζει αυτή την περίοδο, είναι πολύ σημαντικό.

Στα 40: Ξέρουν τι θέλουν στο κρεβάτι, αλλά οι ορμονικές αλλαγές μπορεί να σπείρουν τον όλεθρο στη λίμπιντο.

Επίσης, αρχίζουν να παίρνουν βάρος γύρω από τη μέση τους και εμφανίζονται οι άσπρες τρίχες, και οι ρυτίδες. Η μείωση της εμπιστοσύνης στο σώμα τους μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια του ενδιαφέροντος για το σεξ.

Στα 50: Πολλές είναι στην καλύτερη σεξουαλική τους περίοδο – ένα αρκετά νέο φαινόμενο, χάρη στις γυναίκες που διατηρούν τον εαυτό τους σε πολύ καλή φυσική κατάσταση σε αυτήν την ηλικία.

Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι πολύ πιο χαλαρές με το σώμα τους. Το σεξ μπορεί να είναι λίγο πιο επώδυνο λόγω των αλλαγών του σώματος, αλλά αυτό είναι εύκολο να ξεπεραστεί με λιπαντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ