ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Την ικανοποίησή του για τη λειτουργία γραφείου κτηματολογίου και στο Συκούριο, εκφράζει με δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μανώλης, επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» δήμου Τεμπών τονίζοντας τα εξής:

“Μετά από πολύμηνη προσπάθειά μας, γι΄ αυτό που από την αρχή είχαμε ζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο, είχαμε δημοσιεύσει στα Μ.Μ.Ε. και είχαμε λοιδορηθεί και κατηγορηθεί από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο, για διχασμό της τοπικής κοινωνίας του δήμου μας, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Θα λειτουργήσει γραφείο κτηματολογίου για την παραλαβή δηλώσεων ιδιοκτησίας και στη δημοτική κοινότητα Συκουρίου!

Νοιώθουμε ικανοποίηση, γιατί επιτέλους οι υπεύθυνοι του κτηματολογίου, μετά από 3 μήνες, συνειδητοποίησαν, το αυτονόητο, αυτό που από την αρχή είχαμε επισημάνει «την αναγκαιότητα λειτουργίας γραφείου κτηματολογίου και στον πρώην δήμο Νέσσωνα (στο Συκούριο)». Γιατί το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας και όχι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων μας. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «κάλλιο αργά παρά ποτέ!»

Τέλος, καλούμε τους κατοίκους του δήμου μας, να καταθέσουν τη δήλωση ιδιοκτησίας η οποία είναι υποχρεωτική εντός των οριζόμενων προθεσμιών. Σε διαφορετική περίπτωση, εκτός των κυρώσεων που προβλέπονται από το νόμο, ελλοχεύει ο κίνδυνος την ιδιοκτησία τους να τη διεκδικήσει το δημόσιο ή κάποιος άλλος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ