ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ

Πλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές με αποκορύφωμα τη λιτάνευση των λειψάνων καθώς και της ιεράς εικόναςτων θαυματουργών Νεοφανών Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, το απόγευμα της Τρίτης στο Ομορφοχώρι. Το πρωί τελέστηκεπανηγυρική θεία λειτουργία στον ιερό ναό και το απόγευμα μέγαςπανηγυρικός εσπερινός.

Ακολούθησε μεγάλη πομπή που σχηματίστηκε, με επικεφαλής   το Σεβασμιότατο ΜητροπολίτηΛαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο και τη φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, η λιτάνευση τωνιερών λειψάνων και των εικόνων με συμμετοχή νέων του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου με παραδοσιακές στολές.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ν. Παπαδόπουλος, Χρ. Κέλλας, Μ. Χαρακόπουλος και Β. Κόκκαλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίαςκ. Κων. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης  Α. Παιδής, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Σ. Σωτηρίου, Κ. Φιλιππούλης, Κ. Χατζηκωνσταντίνου και Α. Χατζούλης οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Μπακαλόπουλος και Χ. Χατζούλης, ο πρόεδρος Γ. Μαξιμιάδης και μέλη της ΤΚ Ομορφοχωρίου, οι πολιτευτές των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλης και Σ. Γατής, ο πρόεδρος του ΜΕΣ Ομορφοχωρίου Λ. Σελόπουλος, τοπικοί παράγοντες και πάρα πολλοί πιστοί.

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Άγιος ΑθανάσιοςΠλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές για την εορτή του Αγίου Αθανασίου στη Γλαύκη, το Ζάππειο, το Μαυροβούνι, τη Μελία, το Μόδεστο και τη Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ. Μετά τη θεία λειτουργία ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου και η τελετή του υψώματος. Στις εκδηλώσεις στη Χάλκη και τη Γλαύκη παρέστη ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, μέλη των τοπικών συμβουλίων και των συλλόγων και πλήθος πιστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ