Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥ ΣΤΗ Δ.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Από τον Επικεφαλής της “Νέας Λάρισας ” και δημοτικό σύμβουλου δήμου Λαρισαίων Ντίνο Διαμάντο, πήραμε την παρακάτω δήλωση σχετικά με τα σχόλια της δημοτικής αρχής για τη στάση της παράταξης στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λάρισα:

“Στις 24/4 έγινε λόγος από τη Δημοτική αρχή, αναφερόμενη στη στάση μας σχετικά με την ανακήρυξη ως Επίτιμου Δημότη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου για «υπερβάλλοντα κομματικό ζήλο»!

Προφανώς έχει μπερδευτεί με  το ότι, ο κ. Τσίπρας τον πρότεινε για Πρόεδρο και έτσι, από … κομματική ταχύτητα «χρεώνει» την άποψη μας ως  … αντικυβερνητική!  Ξεχνώντας βέβαια την πολιτική προέλευση του Προέδρου άρα, αν τοποθετούμασταν με «κομματικό ζήλο» λογικό θα ήταν να  στηρίζαμε αναφανδόν την ανακήρυξή του.

Συνέχισε δε, κάνοντας και τον σχολιασμό  πως δεν επιτρέπονται «προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια με τον κορυφαίο Πολιτειακό παράγοντα» η Δημοτική αρχή μας «νουθετεί» περί «ορθής πολιτικής συμπεριφοράς»!

Το λέει αυτό ποιος; Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή!

Να γίνει γνωστό λοιπόν ότι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσκεκλημένος της Ιεράς Μητρόπολής μας, δεν είχε καν στο  πρόγραμμά του επίσκεψη στο Δημαρχείο και στον Δήμαρχο.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου προς την Προεδρία συνοδευόμενη από την πρόταση να ανακηρυχτεί Επίτιμος Δημότης «στρίμωξε» το Προεδρικό πρόγραμμα και έβαλε επίσκεψη στο Δημαρχείο. Με την προϋπόθεση να είναι ομόφωνη η απόφαση.

Αυτή η πρωτοβουλία είναι που «έφερε σε δύσκολη θέση» και πολλούς δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης…

Κατά συνέπεια, «προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια» με τον κορυφαίο Πολιτειακό παράγοντα έπαιξε μόνο ο Δήμαρχος.

Το χειρότερο όμως είναι ότι, ο Δήμαρχος (και η δημοτική αρχή κατ’ επέκταση) δεν απαντούν στα κρίσιμα ζητήματα που η καθαρή πολιτική μας άποψη έθεσε για λογαριασμό του Λαρισινού λαού.

Αυτό κι αν δείχνει … «προσωπικό παιχνίδι» και «υπερβάλλοντα κομματικό ζήλο»! Έναν ανερμάτιστο Κυβερνητικό «πατριωτισμό»!”

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com