ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ

Πάνδημα και με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια γιόρτασαν οι πιστοί χριστιανοί της Ελάτειας την προστάτιδά τους Θεοτόκο Ζωοδόχο Πηγή.

elat1Μετά τον Αναστάσιμο πανηγυρικό Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της παλαιάς εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής στα σοκάκια του χωριού παρουσία του ιερού κλήρου, του ευσεβούς λαού και όλων των τοπικών αρχόντων της περιοχής.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Τσέτσιλας οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αστέριος Σαίτης, Κωνσταντίνος Νταφούλης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ.Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Αργυρίου, Δημήτρης Μαϊμάρης, Αθανάσιος Καραναστάσης, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ. Αντώνιος Γκανάτσιος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Ζάρρας , ο Πρόεδρος δημοτικής Κοινότητας  Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος  ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας και αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ  κ. Λάμπρος Ζάρρας καθώς και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου .

Την Παρασκευή ανήμερα της γιορτής το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς  χορούς με την καθοδήγηση της Δασκάλας του χορού κα Βασιλική Κουκουθάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ