ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ!

Μεθυσμένη πολιτεία από χθες η Λάρισα, που μετά το νικηφόρο 1-0 απέναντι στον Πανσερραικό στο ARENA, μόνο με… αυτοκτονία μπορεί να χάσει την άνοδο, η οποία μπορεί να εξασφαλισθεί και μαθηματικά και σε περίπτωση ήττας των Τρικάλων στο Αίγιο.

ael2Με το Μαρουκάκη να «σπαταλά» ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και να βρίσκει το δοκάρι στο 31’, η λύτρωση για την ΑΕΛ ήρθε στο 68’ από τη «χρυσή» αλλαγή του Τσιώλη Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος άνοιξε επιτέλους λογαριασμό με επέλαση στην περιοχή, ντρίπλα στο Βοσκόπουλο και ιδανικό τελείωμα με σουτ!

Η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 89’, όταν ο Καψάλης ανέτρεψε το Ροβίθη, με το διαιτητή να δείχνει πέναλτι αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή των Σερρών  και το Λαμπρόπουλο να αποτυγχάνει απέναντι στον Μέλκα, που έπεσε σωστά στη γωνία του.

Σκληροτράχηλος ο Πανσερραικός, κάτι που σε συνδυασμό με φαλτσοσφυρίγματα προκάλεσε την έκρηξη Κούγια που μαινόμενος εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου, ερχόμενος σε επαφή με ανθρώπους του πάγκου των φιλοξενούμενων, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας αλλά και των πιο ψύχραιμων για να αποτραπούν τελικά τα χειρότερα!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ