ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΚΝΤ ΝΕΩΝ Η ΕΛΕΝΗ ΝΤΙΝΤΟΥ

Στις 7-8 Μαΐου στα  Βασιλικά διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWONDO  Νέων, από το οποίο θα συγκροτηθεί η Εθνική ομάδα που θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21.

Εκεί συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Taekwondo Τυρνάβου με δύο αθλητές αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των αθλητών του για άλλη μια φορά.

Η Ελένη Ντιντού κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +73 Γυναικών παίρνοντας το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό, συνεχίζοντας την παράδοση ο τίτλος της κατηγορίας των +73 να παραμένει στον Τύρναβο και μάλιστα σε δύο αδερφές, τις αδερφές Ντιντού.

Παρά της υποχρεώσεις της στις σπουδές της η Ελένη Ντιντού κατάφερε να τα συνδυάσει και τα δύο με επιτυχία και θα συμμετέχει για δεύτερη φορά σε ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.

Άριστη ήταν και η εμφάνιση του Στέφανου Σιαΐνη ο οποίος έχασε στον δεύτερο αγώνα αφήνοντας όμως υποσχέσεις για το μέλλον χάνοντας με ένα πόντο διαφορά από έναν έμπειρο αθλητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και ο μικρότερος σε ηλικία στην κατηγορία του.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής συγχαίρουν τους αθλητές και εύχονται στην Ελένη Ντιντού καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ