Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμία ενδοκυβερνητική κόντρα για το θέμα της μεταφοράς δικαστικών αιθουσών δίνει ο βουλευτής Λάρισας των ΑΝΕΛ Β. Κόκκαλης με αφορμή σχόλιο που φιλοξένησε χθες η στήλη.  Ο κ. Κόκκαλης για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει τα εξής:

«Η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου για άρση της μεταφοράς δικαστικών αιθουσών στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Φάληρο είναι ιδιαίτερα θετική.

Η επιλογή να παραχωρηθεί χώρος από τις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Ρουφ για χρήση δικαστικών αιθουσών την οποία πρότεινε ο Π. Καμμένος, δίνει οριστική και άμεση λύση στο χρονίζον πρόβλημα, ιδιαίτερα μάλιστα για τη διεξαγωγή μεγάλων δικών.

Η πρόταση αυτή παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης και ανάδειξης του παραλιακού μετώπου ώστε η παραλιακή ζώνη να γίνει πόλος τουριστικής ανάπτυξης της Αττικής, δεδομένων και των μεγάλων πολιτιστικών έργων που εκτελούνται το τελευταίο διάστημα. Ταυτόχρονα, θα ενδυναμωθεί ο δημόσιος κοινωφελής και αναπτυξιακός χαρακτήρας των ακινήτων της παραλιακής ζώνης.

Θα ήθελα τέλος να καταστήσω σαφές, πως ουδέποτε υπήρξε ζήτημα ενδοκυβερνητικής κόντρας όπως σκόπιμα μερίδα των ΜΜΕ εμφάνισε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ