ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο 3ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων που οργανώθηκαν από τους φορείς το Αμπελώνα για να εμπλουτιστεί περισσότερο, να γνωστοποιηθεί καλύτερα και να αγκαλιαστεί πιο θερμά από την τοπική κοινωνία η 1η γιορτή ανθοκομίας, που πραγματοποίησε πρόσφατα ο δήμος Τυρνάβου στον Αμπελώνα, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών «Η Ελπίδα»,

συμμετείχε ενεργά με την οργάνωση του 3ου ποδηλατικού γύρου. 

Στον ποδηλατικό γύρο συμμετείχαν πάρα πολλά παιδιά και αρκετοί ενήλικες, λάτρεις του ποδηλάτου. Τα μπλουζάκια και τα καπέλα που φορούσαν αρκετοί από τους ποδηλάτες, προσφορά του Συλλόγου από τις παλιές καλές εποχές, σε συνδυασμό με τα άσπρα και κόκκινα μπαλόνια, προσφορά της Δημοτικής Αρχής, έδιναν ιδιαίτερο χρώμα και τόνο στην όλη εκδήλωση και μετέφεραν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Για την απρόσκοπτη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου διατέθηκαν δυο περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ενώ προσήλθε εθελοντικά και οικογενειακά και ο γιατρός του περιφερειακού αγροτικού ιατρείου Αμπελώνα κ. Γιάννης Αντωνόπουλος.

Για το νόημα και το σκοπό του ποδηλατικού γύρου είπε λίγα λόγια στους συμμετέχοντες ο πρόεδρος της «Ελπίδας» κ. Απ. Παπαϊωάννου, ενώ ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Δ.Σ. Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλατζή.

Στο τέλος της ποδηλατοβόλτας κληρώθηκαν δυο ποδήλατα προσφορά του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ”. Τυχεροί αναδείχτηκαν η κ. Βούλα Κουντσιώτου και ο Γιάννης Δ. Μηλιώνης.

Η όλη εκδήλωση πέτυχε απόλυτα τους σκοπούς για τους οποίους οργανώθηκε, αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για την κοινωνία του Αμπελώνα και σκόρπισε μια ξεχωριστή νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όσους συμμετείχαν, αλλά και σ’ εκείνους που είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν από τους δρόμους και τις γειτονιές που πέρασε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ