ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΡΧΩΣΗ ΣΤΗ Χ.Α. ΕΦΕΡΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Επίθεση στον δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση για τη στάση του στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν κάλεσε τον δημοτικό σύμβουλο Ν. Μπαντόγια και τον πρόεδρο του Α.Σ. Αστ Τσικριτσή που καταδίκασαν την επίθεση στον Χρ. Σιδερόπουλο, να καταδικάσουν και τις επαφές που είχαν αγροτοσυνδικαλιστές με τον πρόεδρο και στελέχη της Χ.Α., εξαπέλυσε σήμερα ο κ. Σιδερόπουλος που αναρρώνει μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Στην επιστολή του προς το paidis.com ο κ. Σιδερόπουλος αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους – αγωνιστές κ. Νικόλαο Μπαντόγια και κ. Αστέριο Τσικριτσή για την δημόσια τοποθέτηση τους και την καταδίκη του επεισοδίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου, παρουσία του Δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση και του δημοτικού συμβουλίου.

Το περιστατικό που  μου συνέβη και έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος εν όψει του ειρηνικού συλλαλητηρίου ενάντια στην κυβέρνηση και τα μέτρα που θα ψηφίζονταν, ήταν η αιτία που βρέθηκα εκεί με συναδέλφους και συναγωνιστές. Ξαφνικά άγνωστοι με πλησίασαν και ρωτώντας τα στοιχεία μου, κι αφού επιβεβαίωσαν το ποιος είμαι, άρχισαν να ασκούν βία επάνω μου, χωρίς καν να γνωρίζω τον λόγο ή την αφορμή , αφού δυστυχώς μέχρι σήμερα τα χτυπήματα που έχω υποστεί  δεν επιτρέπουν ακόμη στη μνήμη μου να  θυμηθεί το τι συνέβη εκείνα τα λεπτά!

Η μνήμη μου όμως κύριε Σαρχώση και η συνείδηση μου, καθώς και η διαύγεια του μυαλού μου, μου επιτρέπουν ακόμη να θυμάμαι το ποιος είμαι, τι πρεσβεύω, από πού προέρχομαι και που ανήκω. Με την παρέμβαση σας και τα σχόλια σας στην αίθουσα του συμβουλίου και ειρωνευόμενος αρχικά τους συναδέλφους για την συμπαράσταση τους και εν συνέχεια εμένα τον ίδιο, προσπαθήσατε για ακόμη μια φορά  να δυσχεραίνετε την ήδη δύσκολη θέση που θα βρεθούν κάποιοι όταν η αλήθεια από την δικογραφία και τις εξελίξεις θα αποδειχτεί.

Το σχόλιο σας και οι πεποιθήσεις σας είχαν ως σκοπό να προσβάλουν εμένα τον ίδιο και να μου προσάψετε μια ιδιότητα ως «Φασίστα-Χρυσαυγίτη» , κάτι που όπως αποδεικνύεται μέσα κι από τις μαρτυρίες αλλά και τα γεγονότα ήταν η αφορμή και η αιτία της προπαγάνδας και του στημένου σκηνικού που είχε στηθεί εναντίων μου, συνειδητά από κάποιους.

Σχόλια τα οποία αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ύπουλη και ατιμωτική συμπεριφορά του κόμματος σας, να προσβάλει και να προκαλεί εντάσεις με σκοπό την φίμωση και την τρομοκρατία σε αυτούς που αγωνίζονται να σώσουν και την τελευταία ελπίδα σε αυτό τον τόπο. Είναι γνωστό πως ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχω παρεκκλίνει ποτέ από αυτόν, πάντα όμως με σεβασμό και αναγνωρίζοντας  τους συναδέλφους μου, από όποιον χώρο κι αν προέρχονται, για τους αγώνες τους, τις θέσεις τους και τα προβλήματα των πολιτών και ειδικά του αγροτικού κόσμου που ήταν πάντα το πρώτο μας μέλημα!

Εγώ δεν σταμάτησα ποτέ και δεν θα σταματήσω  ούτε και τώρα να αγωνίζομαι για τους συναδέλφους μου και τα δικαιώματα μας, όπως προτείνω και σε αυτούς να συνεχίσουν να πράττουν αφού οι μέρες που η δύναμη σας ήταν ο λαός , έχουν περάσει στο παρελθόν. Ήρθε επιτέλους η ώρα να καταλάβετε πως τους αγρότες, όσα τους χωρίζουν τόσα τους ενώνουν. Κι αν προσπαθήσατε να σταματήσετε, με την απόπειρα απέναντι μου τις φωνές μας, τότε να ξέρετε πως θα μας βρείτε μετά από αυτό μπροστά σας ακόμη πιο δυνατούς!

Μην ξεχνάτε το παρελθόν σας, τη θέση σας και μην προκαλείτε άλλο γιατί η ιστορία θα σας γράψει  και αυτοί που σας πίστεψαν θα είναι αυτοί που πρώτοι θα σας καταδικάσουν!!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ