Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η Χ.Α.

Και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου έφτασε χθες το θέμα του άγριου ξυλοδαρμού του αγροτοσυνδικαλιστή Χρ. Σιδερόπουλου στην Αθήνα με τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Μπαντόγια να καταδικάζει ανοικτά την επίθεση επισημαίνοντας ότι τέτοιου είδους επιθέσεις δεν πτοούν τους αγωνιζόμενους αγρότες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής ο οποίος όταν πήρε το λόγο στη συνεδρίαση για το θέμα του παγετού ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στον ξυλοδαρμό Σιδερόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε απαράδεκτο.

Την ίδια ώρα πάντως αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του δημάρχου ο οποίους ρώτησε τους κκ. Μπαντόγια και Τσικριτσή αν καταδίκασαν και τις συναντήσεις αγροτοσυνδικαλιστών με τον επικεφαλής και στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα για να απαντήσει ο κ. Μπαντόγιας ότι αυτή η συνάντηση καταδικάστηκε την περίοδο των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Εν τω μεταξύ η τοποθέτηση του δημάρχου προκάλεσε την απαράδεκτη και προκλητική παρέμβαση δημότη, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, υπέρ της Χ.Α. με ύβρεις κατά της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου.

Δυστυχώς το είδαμε και αυτό στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου και το χειρότερο χωρίς αντιδράσεις από την πλευρά των δημοτικών συμβούλων που θα έπρεπε να σηκωθούν και να τον πετάξουν έξω από την αίθουσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ