ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό για να δείξει την κατάσταση που επικρατεί σε παιδική χαρά του δήμου Τυρνάβου, απέστειλαν στο paidis.com ο επικεφαλής και οι σύμβουλοι της παράταξης “Δράση Πολιτών” Στ. Ροντούλης, Θ. Λάππας και Ανδ. Ξηρομερίσιος.

paidxar1 paidxar2 paidxar4Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα παρακάτω:

“Το φωτογραφικό υλικό που σας απέστειλε η «Δράση Πολιτών» δεν προέρχεται από δάσος του Αμαζονίου. Ούτε είναι κάποια δασώδη έκταση ή ένα ρουμάνι περιφερειακά του Τυρνάβου.

Πολύ απλά, οι φωτογραφίες απεικονίζουν με ενάργεια την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Παιδική Χαρά πλησίον της δομής του «Αντιφώντος», κοντά στα παλαιά σφαγεία της πόλης του Τυρνάβου.

Πρόκειται για μια ανυπόφορη πραγματικότητα, που καιρό τώρα ταλαιπωρεί γονείς και μικρά παιδιά, χωρίς να ιδρώνει τα αυτί κανενός υπευθύνου. Όπως, μάλιστα, διατείνονται οι ίδιοι οι γονείς, έχουν γίνει μάρτυρες ακόμη και φιδιών που «περιπολούν» στην Παιδική Χαρά και απειλούν τα παιδιά τους, τα οποία, ενώ πηγαίνουν να παίξουν αμέριμνα, διατρέχουν τον κίνδυνο να βρεθούν στα νοσοκομεία, για να μην πούμε κάτι χειρότερο.

Βεβαίως, από τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο, τον κ. Τσιόπα, δεν περιμένουμε κάτι το διαφορετικό και ελπιδοφόρο. Ο άνθρωπος ξέρει μόνο να υβρίζει τον Ροντούλη και να παίρνει «επάξια» τον μισθό του. Έχει γίνει ο επαγγελματίας υβριστής του Δημοτικού Συμβουλίου, το «τσοπανόσκυλο» που το αμολάει ο Σαρχώσης, για να υβρίζει τον επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών». Δεν έχει χρόνο, λοιπόν, ο «κύριος» αυτός να ασχοληθεί με την καθαριότητα των παιδικών χαρών και την αντιμετώπιση  των καθημερινών προβλημάτων του τόπου. Έχει υπέρτερες και ευγενέστερες πολιτικές ενασχολήσεις.

Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Οι Δήμοι, κατά νόμον, είναι απολύτως υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την ακίνδυνη λειτουργία των παιδικών χαρών, προκειμένου να προστατεύεται η υγεία και η αρτιμέλεια των μικρών παιδιών.

Ας ευαισθητοποιηθούν, λοιπόν, οι υπόλοιποι τουλάχιστον σύμβουλοι του κ. Σαρχώση, για να συνετίσουν τον τεμπέλη αντιδήμαρχο, μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση των παιδικών χαρών, που σήμερα τελεί σε μαύρα χάλια.

Αν και πάλι δεν περιμένουμε ηχηρά αποτελέσματα από έναν «κοιμισμένο» αντιδήμαρχο. Εξάλλου, τι αποτελέσματα να περιμένεις από έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε τα αδέσποτα σκυλιά του Δήμου; Τυρναβίτες καταλήγουν στα νοσοκομεία από δαγκωματιές σκύλων και ο κ. αντιδήμαρχος συνεχίζει να εισπράττει τον μισθουλάκο του ανερυθρίαστα και χωρίς καμιά αιδώ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε στα νοσοκομεία και μικρούς Τυρναβίτες εξαιτίας της υπνηλίας του κ. Τσιόπα”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ