ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ Γ.Σ. ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Η Διοίκηση του Αμπελωνιακού αποφάσισε τη διεξαγωγή επαναληπτικής  Γενικής Συνέλευσης την ερχόμενη Πέμπτη 19 Μαΐου στις 9 το βράδυ στο Νέο Δημαρχείο Αμπελώνα ( πέτρινο πρώην δημοτικό σχολείο).

Κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης δεν υπήρξε απαρτία των μελών του συλλόγου και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν επαρκείς υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να ακολουθηθεί πιστά το καταστατικό του Συλλόγου που προβλέπει τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με την πλειοψηφία των μελών τα οποία έχουν εκπληρώσει προς το Σύλλογο τις οικονομικές τους υποχρεώσεις κατά το τελευταίο έτος.

Θυμίζουμε ότι τα μέλη του Συλλόγου πληρώνουν συνδρομή 5 ευρώ μηνιαίως. Έχει ξεκινήσει ήδη μια νέα προσπάθεια για εγγραφή περισσότερων μελών τα οποία εφόσον έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν δημόσια ποια είναι τα εγγεγραμμένα μέλη τα οποία και καλούνται να παραβρεθούν την ερχόμενη Πέμπτη στο Δημαρχείο για τη διεξαγωγή των εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό.»

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ