ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Η ΧΡ. ΡΙΖΟΥΛΗ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ» ΛΑΡΙΣΑΣ!!

Ανεβάζοντας ψηλά τον πήχυ, νέες επιτυχίες ήρθαν για τις αθλήτριες του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας, καθώς διακρίθηκαν στο 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή αθλητριών-μαθητριών γεννημένων το 1998, 1999 και 2000,

δανίλησε αγώνα που αποτελούσε πρόκριση για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Τραπεζούντα της Τουρκίας.

Υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους Ν. Belyaeva και Σοφίας Κανάκη οι αθλήτριες του συλλόγου Χρυσή Ριζούλη, μαθήτρια του 9ου Λυκείου Λάρισας και Δέσποινα Δανίλη, μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Λάρισας, κατέκτησαν τη 2η θέση στις κορίνες και την 3η θέση στο στεφάνι αντίστοιχα, με τη Χρυσή Ριζούλη να παίρνει επάξια και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας, μετέχοντας της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διοργάνωση!

Σε ανακοίνωσή του ο Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας συγχαίρει τις αθλήτριες που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα τελευταία χρόνια, με επιμονή, υπομονή και σκληρή προπόνηση κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, καθώς και όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής κάνοντας περήφανο το σύλλογο, τους προπονητές, τα σχολεία τους αλλά και τις οικογένειές τους.

Τέλος η διοίκηση του Γ.Σ ΝΙΚΗ εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην αθλήτρια Χρυσή Ριζούλη και στις προπονήτριές της καθώς και σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσουν τον Σχολικό Αθλητισμό στη 16η Παγκόσμια Μαθητική Γυμνασιάδα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ