ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

Το’ πε και το’ κανε η «Νέα Λάρισα», καθώς η παράταξη εκφράζοντας την αντίθεσή της για την ανακήρυξη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Λάρισας δεν παρέστη στη σχετική τελετή στο δημαρχείο, ωστόσο μάλλον δεν εισακούστηκε από το προεδρείο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAΒλέπετε η απουσία συνοδεύτηκε από σχετικό αίτημα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάχο, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του κανονισμού αλλά και των ηθικών κανόνων δεοντολογίας λειτουργίας του ΔΣ και σεβασμού της υπόστασης των μελών του, προκειμένου να παραμείνουν κενές οι θέσεις τους στα έδρανα.

Έλα που οι διοργανωτές είχαν άλλα στο νου τους, το αδιαχώρητο ούτως ή άλλως στην αίθουσα και έτσι Βίτσας, Λεβέντης αλλά και οι βουλευτές του νομού πήραν τη θέση τους στα έδρανα, ενώ λίγο νωρίτερα ο επικεφαλής της παράταξης Ντίνος Διαμάντος έδωσε κανονικά το παρών στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου.

Παρών πάντως στο δημαρχείο και εντός της αίθουσας του δ.σ., αν και διαφοροποιούμενος, ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Μπαμπαλής, παρά τα όσα διατυμπάνιζε τις προηγούμενες ημέρες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ