ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ…

Δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία ο πρόεδρος των αναπήρων και θυμάτων πολέμου του νομού Αθανάσιος Ριζάκης, που αν και όπως δήλωσε δεν του επέτρεψαν την είσοδο «για να μην τα ακούσουν», περίμενε υπομονετικά τη λήξη της τελετής στο δημαρχείο Λάρισας για να εκφράσει για πολλοστή φορά τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της Πολιτείας.

Δέκτης παραπόνων ο δήμαρχος Λαρισαίων που ευγενικά αποχαιρετούσε τους καλεσμένους στην είσοδο του δημαρχείου μετά την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Λάρισας, ωστόσο τα πυρά του υπερήλικα προέδρου των αναπήρων συγκέντρωσε τελικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Τι τα λες σε μένα, στον Τσίπρα να τα πεις που σας κόβει τις συντάξεις γιατί δεν του φτάνουν τα λεφτά», μάλλον άκομψη η αντίδραση Λεβέντη, που έσπευσε να τα… μαζέψει αγκαλιάζοντας προστατευτικά τον κ. Ριζάκη και βάζοντάς του στην τσέπη την κάρτα του!!

«Αύριο που θα προσθέσετε το όνομά μου στο μνημείο αναπήρων θα με τιμήσετε…», μουρμούρισε πικραμένος ο δυναμικός πρόεδρος αποχωρώντας από το δημαρχείο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ