ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τρίτη 10 Μαΐου οι μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2015-2016, πραγματοποίησαν Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν των τελειοφοίτων, των προσφάτων αποφοίτων, καθώς και των συνταξιοδοτηθέντων Εκπαιδευτικών.

epal3aΗ εκδήλωση, που οργανώθηκε άρτια από τα μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, έδωσε τη δυνατότητα για την ολόψυχη έκφραση ευαρέσκειας αφ’ ενός προς τους αφυπηρετήσαντες Εκπαιδευτικούς για τη μακροχρόνια προσφορά τους και αφ’ ετέρου προς τους αποφοιτήσαντες Μαθητές για τη συμβολή τους στη δημιουργία άριστου κλίματος συνεργασίας.

Η καταληκτική αυτή εκδήλωση αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας μακράς σειράς εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που οργάνωσε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το 3ου Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. για τους ως επί το πλείστον ενήλικες μαθητές του, ενώ μέσα στο ευχάριστο κλίμα και την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, δόθηκε η δυνατότητα για περαιτέρω σύσφιξη των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας.

Στο φιλόξενο χώρο του προαυλίου του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας (Ιουστινιανού & Κομνηνών), οι Μαθητές είχαν ετοιμάσει πλούσιο πολιτιστικό και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, το οποίο συνοδεύονταν από πολλά και εκλεκτά εδέσματα.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους επαγγελματίες του τόπου μας για την ολόθυμη προσφορά τους, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην εξαιρετική επιτυχία της Εορταστικής Εκδήλωσης. Ειδικότερα, ευχαριστούμε: την εταιρία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Food Service Α.Β.Ε.Ε.,  την εταιρία ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.,  το κρεοπωλείο ΛΙΟΠΡΑΣΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  την εταιρία ΛΟΥΠΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Ο.Ε.,  το κρεοπωλείο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, το κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ,  την εταιρία ΒΡΥΣΣΑΣ Α.Ε., τον ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, το ζαχαροπλαστείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ,  το αρτοποιείο Ε. & Θ. ΚΟΥΚΛΩΜΕΝΟΥ, το αρτοποιείο ΣΟΥΜΠΑΣΙΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, το αρτοζαχαροπλαστείο ΑΦΟΙ Ι. ΓΚΟΥΛΙΟΥ, την επιχείρηση ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΕΧΑΓΙΑΣ και την εταιρία ΓΚΑΝΕΤΣΑΣ-ΠΑΛΙΟΤΖΗΚΑΣ Ο.Ε.  Η συμβολή όλων τους, καθώς και όσων ανωνύμως συνέβαλαν υπήρξε καθοριστική.