ΑΝ. ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ: ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 

Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της διαδημοτικής επιχείρησης σφαγείων Τυρνάβου – Λάρισας, Ανδρέα Ντάμτσιου στην επίθεση που δέχθηκε από τον επικεφαλής και τους συμβούλους της Δράσης Πολιτών για τα θέματα των σφαγείων.

Ο κ. Ντάμτσιος με δηλώσεις του στο paidis.com αναφέρει τα εξής:

“Δεν ξέρω από πού αντλεί τις πληροφορίες του ο κ. Ροντούλης και οι συνεργάτες του αλλά δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την επιχείρηση ψεύδονται για μια ακόμη φορά.

Ουδέποτε έφτασαν χαρτιά – ραβασάκια σε μέλη της διοίκησης των σφαγείων από την εφορία. Το μόνο θέμα που υπάρχει και το οποίο είναι γνωστό εδώ και πολλούς μήνες είναι οι οχλήσεις της Δ.Ο.Υ. προς τους δύο προηγούμενους προέδρους για υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν επί των ημερών τους από το σφαγείο προς το δημόσιο.

Όμως ακόμη και αυτές τις υποχρεώσεις της επιχείρησης τις ρυθμίσαμε για να μην υπάρχει καμία εμπλοκή των δύο πρώην προέδρων.

Από εκεί και πέρα ουδεμία ειδοποίηση προς κανένα μέλος της διοίκησης του σφαγείου υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει γιατί ως διοίκηση, ως δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους εργαζόμενους παλεύουμε για να διατηρήσουμε βιώσιμο το σφαγείο.

Είναι απορίας άξιο λοιπόν από πού αντλεί ο κ. Ροντούλης τις πληροφορίες του και το χειρότερο πως σπεύδει να τις δημοσιοποιήσει κοπτόμενος δήθεν για το μέλλον της επιχείρησης.

Επιπλέον πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι από την ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση των σφαγείων μέχρι σήμερα, παρά την οικονομική κρίση καταφέραμε και αποπληρώσαμε υποχρεώσεις της επιχείρησης άνω των 200.000 ευρώ, ενώ βρισκόμαστε σε επικοινωνία και με την πιστώτρια τράπεζα για να ρυθμίσουμε και το δάνειο της μεγάλης επένδυσης που έγινε στην επιχείρηση.

Κύριε Ροντούλη, αν πράγματι ενδιαφέρεστε για την επιχείρηση και τη βιωσιμότητά της πάψτε να την πυροβολείτε, αλλά και όσο συνεχίζετε να την πυροβολείτε θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το σφαγείο θα συνεχίσει να λειτουργεί ως δημοτική επιχείρηση οτι και αν κάνετε για να το πλήξετε.

Επειδή με περίσσια αλαζονεία και έπαρση θεωρείτε όλους τους άλλους ανίκανους σας καλώ έστω και τώρα να αναλογιστείτε έστω  για μία φορά την μέχρι σήμερα πολιτική σας πορεία, που είναι γεμάτη κωλοτούμπες και αλληλοαναιρέσεις.

Εχετε χαρακτηριστεί και όχι άδικα γυρολόγος και τυχοδιώκτης της πολιτικής.

Φτάνει πια μία μόνο υπηρεσία μπορείτε να προσφέρετε. Απαλλάξτε την πολιτική από την παρουσία σας. Ούτε έχετε κάτι να προσφέρετε, ούτε και θέλετε να προσφέρετε. Ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Ισως τα καταφέρετε καλύτερα, ειδικά τώρα που κλείνουν τα σχολεία και θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Εγώ πάντως δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί σας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ