ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΘΕΒ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών διοργανώνει διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό (με παραδείγματα), επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Εξαγωγικό Μάρκετινγκ και Διαδικασίες Εξαγωγών» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 12 ωρών.

Οι εκπαιδευόμενοι θα κατανοήσουν θεμελιώδεις έννοιες του εξαγωγικού μάρκετινγκ και τα κρίσιμα ζητήματα για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας της επιχείρησής τους, τους κανόνες του διεθνούς εμπορίου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν με ευελιξία τα εργαλεία του διεθνούς μάρκετινγκ στις καθημερινές τους συναλλαγές, καθώς και τα τεχνικά ζητήματα των εξαγωγικών διαδικασιών.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η  ενδυνάμωση της εξαγωγικής δύναμης των επιχειρήσεων, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη διαφήμιση της επιχείρησης στο Εξωτερικό, καθώς επίσης να  βελτιωθεί η οικονομική  δραστηριότητα και να ανθίσει η οικονομία της περιοχής μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη τμήματος πωλήσεων και εξαγωγών, που θέλουν να εξάγουν και να εκπαιδευτούν στις εξαγωγές.

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναλυτικές σημειώσεις και Βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις  31/5 και 2/6  (Τρίτη & Πέμπτη16:00-21:00) στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1oς όροφος, Λάρισα

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι η κα. Ρούλα Παππά, Σύμβουλος Προώθησης Εξαγωγών, Ειδικές γνώσεις στις εισαγωγές & στις εξαγωγές προϊόντων, ιδιωτική συμβουλευτική σε  εξαγωγικές επιχειρήσεις Τροφίμων, σε εταιρεία κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων και σε βιομηχανία κατασκευών.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr  (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Πέμπτη 19/5  2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ