Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΤΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο των διαδημοτικών σφαγείων εξέδωσαν ο επικεφαλής και οι σύμβουλοι της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης, Θ. Λάππας και Αν. Ξηρομερήσιος αντίστοιχα. Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

“Αλλεπάλληλες καταγγελίες φτάνουν στη «Δράση Πολιτών» για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στα Σφαγεία Τυρνάβου. Συγκεκριμένα, στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης αρχίζουν να λαμβάνουν «ραβασάκια» από την Εφορία λόγω μη καταβληθέντος ΦΠΑ, γεγονός βέβαια που στερεί από τους ανθρώπους αυτούς τη δυνατότητα φορολογικής ενημερότητας.

Όπως πληροφορήθηκε, μάλιστα, η «Δράση Πολιτών» το οφειλόμενο ποσό, μαζί με τις προσαυξήσεις, είναι αρκετά υψηλό και αναμένεται να κλυδωνίσει την οικονομική ευστάθεια των Σφαγείων.

Παρόλα αυτά, ο κ. Ντάμτσιος Ανδρέας, Πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ, τηρεί αιδήμονα σιγή, δεν ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφεύγει τον οικονομικό έλεγχο και τη διαφάνεια που καιρό τώρα ζητά η «Δράση Πολιτών» και το μόνο που κάνει είναι να αλληλοσυγχαίρεται δημοσίως με τον κ. Σαρχώση, μολονότι η οικονομική πραγματικότητα των Σφαγείων είναι αμαρτωλή και άρρωστη, όπως άλλωστε ομολογείται από όλους τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Στη βάση των δεδομένων αυτών, η «Δράση Πολιτών» ζητά για πολλοστή φορά οικονομικό έλεγχο στα Σφαγεία και καλεί τον κ. Ντάμτσιο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε ειδική μονοθεματική συνεδρίαση.

Επιτέλους, αν κάποιοι είναι ανίκανοι να διαχειρισθούν με χρηστό τρόπο τα σύνθετα προβλήματα των Σφαγείων, ας παραιτηθούν ή ας απομακρυνθούν. Ουδείς αναντικατάστατος. Το μείζον είναι η οικονομική σταθερότητα και η εξυγίανση της επιχείρησης, προς όφελος των εργαζομένων, των κτηνοτρόφων και των καταναλωτών. Οι ανίκανοι ας μπουν στο περιθώριο”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ