ΚΑΚΟΚΕΦΗ Η M. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Δεν έλεγε να «σκάσει» το χειλάκι της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, που αν και ξεχώρισε χθες εντός της αιθούσης του δ.σ. Λάρισας για την κατακόκκινη ενδυματολογική επιλογή της, μάλλον έδειχνε κακόκεφη και προβληματισμένη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΦουρτούνες βλέπετε στο καράβι των ΑΝΕΛ, καθώς ώρες νωρίτερα ο πολιτευτής του κόμματος και γαμπρός της υφυπουργού Χρήστος Χρηστάκης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το κόμμα εν μέσω βαρύτατων χαρακτηρισμών για τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο και την αλλαγή στάσης για το ασφαλιστικό και όχι μόνο!

«Ναπολεοντική» συμπεριφορά Καμμένου και ρόλο «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση, είναι ορισμένα μόνο από τα όσα περιγράφει ο Χρηστάκης ζητώντας μάλιστα συγγνώμη απ’ όσους πήρε στο… λαιμό του και ψήφισαν ΑΝΕΛ!!

Σημεία των πολιτικών καιρών μας και άντε μετά να βρει κουράγιο για χαμόγελα η Χρυσοβελώνη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αν και αποχώρησε από το κόμμα ένα συγγενικό της πρόσωπο η ίδια παραμένει σταθερά στο πλευρό Καμμένου:

«Δεν θα σχολιάσω την πολιτική απόφαση που πήρε μέλος της οικογένειάς μου, για την οποία και λυπάμαι, καθώς ο καθένας έχει το δικαίωμα των όποιων απόψεων του.

Σημασία έχει – κι αυτό υπερισχύει – ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με προσήλωση τις υπηρεσίες μου στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του οποίου ηγείται ο Πάνος Καμμένος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σας παραπέμπω στη χθεσινή μου δήλωση που δείχνει την πεποίθησή μου για τη θετική πορεία που παίρνει η χώρα με την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια», ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ