ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΝ ΠΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!

Με 1 ½ ώρα καθυστέρηση αναχώρησε τελικά η αποστολή της ΑΕΛ από τη Ζάκυνθο, με τα πανηγύρια των «βυσσινί» για τη μεγάλη νίκη που εξασφάλισε την άνοδο να συνεχίζονται εν πλω αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, την ώρα που ο στόχος για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος παραμένει.

aelpan2Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ η δήλωση του προπονητή της Σάκη Τσιώλη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του OTE TV τόνισε τα εξής: “Νομίζω αυτό αξίζει στην ΑΕΛ να είναι πρωταθλήτρια. Εμείς έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε και στο τέλος μακάρι να πανηγυρίσουμε και το πρωτάθλημα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αυτά τα παιδιά κάνανε μία μεγάλη προσπάθεια και άξια έχουν έρθει στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό είναι μια υπόσχεση προς τον κόσμο της ΑΕΛ. Αφιερωμένη στον κόσμο της ΑΕΛ και σε όλους όσους έχουν πονέσει για την ΑΕΛ”

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΕΛ

O Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μετά τη σημερινή νίκη της ΑΕΛ, με την οποία «σφραγίζεται» η επιστροφή της ομάδας την Super League, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ημέρες γιορτής και χαράς για την Λάρισα συνεχίζονται.

Η ΑΕΛ, η ομάδα μας, επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί που δικαιωματικά ανήκει λόγω της μεγάλης και  ξεχωριστής ιστορίας της και βεβαίως λόγω του κόσμου της.

Με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα –  δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος  –  η ΑΕΛ, η βασίλισσα του κάμπου, η ομάδα των τίτλων της ελληνικής ποδοσφαιρικής περιφέρειας,  κερδίζει επάξια την επιστροφή της στην φυσική της θέση, στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως δήμαρχος της Λάρισας, συγχαίρω όλους όσους έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές,  τους πιστούς και αγνούς φιλάθλους της και βεβαίως την διοίκηση της ομάδας.

Εύχομαι, η παρουσία της ΑΕΛ στην Super League, να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται για εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Πίσω στη Λάρισα συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ήδη η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της ΑΕΛ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, τη Τεχνική Ηγεσία και τους Παίκτες της Ποδοσφαιρικής Ομάδας για τη πανάξια επιστροφή της εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στην Ανώτερη Εθνική Κατηγορία. Ευχή όλων μας η αγαπημένη μας Ομάδα να επαναλάβει τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος και να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της. ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…

ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Σε προσωπική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας περιγράφοντας μια «ιδιαίτερη μέρα» σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής:

Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την οικογένειά μας, την τεράστια οικογένεια της ΑΕΛ. Είναι μια ημέρα δικαίωσης για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους οπαδούς μας.
Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα όλοι μας γιατί αυτό επιβάλει η μεγάλη ιστορία της ομάδας μας.
Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την άνοδο την Κυριακή μετά από έναν ακόμη τελικό με την ΠΑΕ Χανιά. Θα είναι μια γιορτή σεμνή, καλαίσθητη και γεμάτη συναίσθημα όπως αρμόζει στα 52 χρόνια της ιστορίας μας.
Αυτή την άνοδο την αφιερώνω στα δύο αγγελούδια μου, τον Χρήστο και τη Μάιρα και σε μια γυναίκα που με την αγάπη της μου συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ