ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ!

Σε βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε πιθανότατα από φορτιστή παιχνιδομηχανής (video games) οφείλεται πιθανότατα η μεγάλη πυρκαγιά που προκλήθηκε το μεσημέρι σε διαμέρισμα της Γιάννουλης Λάρισας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας η φωτιά ξεκίνησε από το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού, όπου ήταν εγκατεστημένο το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επεκταθεί γρήγορα και στο υπόλοιπο σπίτι λόγω και των ξύλινων κατασκευών και επενδύσεών του.

Το διαμέρισμα ανήκει σε γνωστό φυσιοθεραπευτή, κάτοικο της Γιάννουλης, ενώ λόγω των πυκνών καπνών αλλά και της απόπειράς της να περιορίσει την έκταση της φωτιάς, κινδύνεψε προσωρινά η σύζυγός του, που κατάφερε να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο οίκημα περνώντας στη βεράντα του σπιτιού και από κει σε διπλανό οίκημα!

Η άμεση επέμβαση της ΠΥΛ απέτρεψε σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής τα χειρότερα, καθώς 20 άνδρες έδωσαν μάχη επί 3ωρο με τις φλόγες, προκειμένου να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε διπλανά διαμερίσματα, ενώ πυκνοί καπνοί κάλυπταν για ώρα το σημείο της φωτιάς, με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να επιχειρήσουν στην εστία της σπάζοντας πλαϊνά παράθυρα του σπιτιού, με την πρόσβαση από την κεντρική του είσοδο να θεωρείται αδύνατη!

Σχετική προανάκριση διενεργεί η ΠΥΛ, ενώ όπως επισημαίνουν ειδικοί ευχής έργο θεωρείται το γεγονός πως δεν κατέρρευσε η ξύλινη και «πισσαρισμένη» οροφή του διαμερίσματος με άγνωστες συνέπειες.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ