ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ

Μεγάλη πρόκριση για τις νεανίδες του Ν.Ο.Λ. στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων που διεξήχθη στην Αθήνα στο κολυμβητήριο του Περιστερίου απο την Παρασκευή  13/5 έως και την Κυριακή 15/5 με αντίπαλους τις ομάδες του Εθνικού του Νηρέα Χαλανδρίου της Ν.Ε. Πατρών του Περιστερίου και της Χίου με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες

NOL1(και παρ όλες τις μεθοδεύσεις και τις πολύ εχθρικές διαιτησίες)  ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο κατατάγηκαν τρίτες και θα πάνε στην τελική φάση που γίνεται με οχτώ ομάδες ελπίζοντας σε ένα καλό πλασάρισμα.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο και πιο αγχωτικό  παιχνίδι της Παρασκευής επικράτησαν του Νηρέα Χαλανδρίου  με σκορ 7-6

Στο δεύτερο παιχνίδι το πρωί του Σαββάτου με τον Εθνικό τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. έχασαν (μετά απο μια πάρα πολύ κακή διαιτησία απο πρώην παίχτρια του Ν.Ο.Λ. για 2 χρόνια και βασική συντελεστής στην άνοδο στην Α2 εθνική) με σκορ 8-6.

Το απόγευμα του Σαββάτου με κακή ψυχολογία οι παίχτριες με προπονητή τους το Γιώργο Ευαγγελό κέρδισαν δύσκολα την ομάδα του Περιστερίου με το τελικό σκορ να είναι 8-6

Την Κυριακή το πρωί μετά απο μια καλή εμφάνιση υποτάχτηκαν φυσιολογικά σε μια ανώτερη Ν.Ε. Πατρών με τον πίνακα να γράφει τελικά 8-4 .

Στο τελευταίο παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τη Χίο μετά απο ένα δυνατό και καλό αγώνα οι νεανίδες του Ν.Ο.Λ. επικράτησαν με σκορ 7-6.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Ευαγγελού Γιώργου, η σύσταση της ομάδας είχε ως εξής:

(σε παρένθεση τα γκολ κάθε αθλήτριας).

  1.  Καζάνα Χρυσούλα (τερ.)
  2.   Τράντα Αγγελική
  3.   Κούκου Ιωάννα
  4.   Χασιώτη Βίκη  (8)
  5.   Σαμαρά Ανδριανή
  6.   Ιωακείμ Βάσω   (7)
  7.   Φήκα Ευαγγελία  (1)
  8.   Οικονόμου Μαρία    (3)
  9.   Καλογιάννη Δέσποινα
  10.  Χαρούλη Βάσια
  11.   Θεοχάρη Ευαγγελία   (4)
  12.   Μιγδάνη Χριστίνα   (9)

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και τις αθλήτριες του συλλόγου για την πολύ καλή εμφάνισή της ομάδας και εύχεται καλή προετοιμασία και επιτυχίες στις επόμενες φάσεις του πρωταθλήματος.

.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ