ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ

Η Ευτυχία Μητρίτσα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Σταυρό του Nότου Club, ξεκίνησε ένα ταξίδι μουσικό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, για να μας παρουσιάσει, στην πιο προσωπική της ως τώρα στιγμή, ένα πρόγραμμα – προσωπογραφία.

Σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι το Σάββατο το αναψυκτήριο στον Τύρναβο για μια και μοναδική εμφάνιση με ώρα έναρξης 10 το βράδυ. Μαζί της επί σκηνής ο Βασίλης Κετεντζόγλου στην κιθάρα σε τραγούδια που μιλάνε στην καρδιά μας!

Έχοντας ήδη πολλές και σημαντικές συνεργασίες (Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Λιδάκη, Γιώργο Ανδρέου, Μίλτο Πασχαλίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Απόστολο Ρίζο, Κώστα Μπουντούρη κ.α.), και δύο προσωπικά album στη μουσική διαδρομή της – “Σωσίβιο” (σε μουσικές του Κώστα Μπουντούρη) και “Μυστικός Προορισμός” – η Ευτυχία ανεβαίνει δυναμικά και με ερμηνευτική ωριμότητα στη σκηνή, συνομιλώντας αυτή τη φορά με τον εξαιρετικό δεξιοτέχνη κιθαρίστα Βασίλη Κετεντζόγλου. Οι δυο τους μας ξανασυστήνουν μοναδικά, αγαπημένα τραγούδια από την έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Ο Τσιτσάνης, ο Τούντας, ο Χιώτης, ο Μικρούτσικος, ο Ξυδάκης, ο Ανδρέου, ο Σούκας, ο Ζαμπέτας, ο Καλδάρας, ο Χατζιδάκις, ο Ξαρχάκος και πολλοί άλλοι συναντιούνται σε ένα πρόγραμμα που αποκαλύπτει τις πιο βαθιές επιρροές της Ευτυχίας. Οδηγός η ζεστή φωνή της και η συγκινητική, εκφραστική της δύναμη.

Ανάμεσα σε όσα αγαπάει, παρουσιάζει επιλεγμένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως το “ Βγάλτο από μέσα σου”, η “Ζωή ακόμα αντέχει”, η “Μνήμη παιδική”, το “Δε σε θυμάμαι” κ.α. και δοκιμάζει καινούρια τραγούδια, δικά της και άλλων δημιουργών, που θα αποτελέσουν το υλικό της επόμενης δισκογραφικής της εργασίας.

Προάγγελος αυτής, το τραγούδι “Μου λένε να μη σ᾽ αγαπώ” (σε μουσική Νίκου Καλλίνη και στίχους Γιώργου Πολυμενάκου) που ήδη έχει ξεχωρίσει ραδιοφωνικά και αποτελεί ένα τραγούδι-ταυτότητα για την ίδια, φέρνοντάς τη ακόμα πιο κοντά στον ήχο της παράδοσης.

Facebook : https://www.facebook.com/EftychiaMitritsaOfficial/

You Tube Channel : https://www.youtube.com/user/EftychiaMitritsa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ