ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο 4oς  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ MTB 2016

Την Κυριακή 22  Μαΐου 2016  θα διεξαχθεί στην όμορφη περιοχή του Κισσάβου για 4η χρονιά ο Ποδηλατικός Μαραθώνιος Κισσάβου MTB. Την διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, την “Cycling Hellas” και το κατάστημά ποδηλάτων “Δαλαβίκας bikes”.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι  αφενός η ανάδειξη  του  αισθητικού κάλλους της περιοχής του Κισσάβου, αφετέρου  η  ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και  η  προώθηση του αθλήματος της ορεινής  ποδηλασίας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 από την Αγιά και διαγράφοντας μια κυκλική διαδρομή 90 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά από τα χωριά Ανατολή, Σπηλιά, Καρίτσα, Μελίβοια, Μεγαλόβρυσο, θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης στην Αγιά.

Ως ανώτατο χρονικό όριο ολοκλήρωσης  του αγώνα ορίζονται οι 8 ώρες, που σημαίνει ότι μέχρι τις 18:00, θα πρέπει να έχουν τερματίσει όλοι οι αθλητές. Πέραν του παραπάνω χρονικού ορίου, οι αθλητές θα μπορούν να συνεχίσουν με δική τους ευθύνη. Διαφορετικά θα επιβιβάζονται στο όχημα της διοργάνωσης (σκούπα), που θα εξυπηρετεί αυτό το σκοπό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Ανδρών, Γυναικών, ΜΑΣΤΕΡ Α’, Β’, Γ’,  Δ΄, OPEN έως 18+ 30+ 40+, 50+.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Ανδρών έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που έχουν δελτίο της Ε.Ο.Π  και για τις κατηγορίες OPEN ποδηλάτες άνω των 18 ετών. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία όλων των αθλητών για τις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών και Μάστερ, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί αυστηρά μέχρι τις 20/5 ώρα 20:00μμ. Οι δηλώσεις των σωματείων θα αποστέλλονται με mail: info@podilatikospineios.gr, info@dalavikasbikes.gr και με fax: 2410552815 υπόψη κου Δαλαβίκα Κώστα. Οι αθλητές της κατηγορίας ΟΡΕΝ θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα – δήλωση εδώ: http://goo.gl/forms/b6rZnMlxQL.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού, τροφοδοσία  (χειροποίητες μπάρες, τζελ μπανάνες) και υδροδοσία των αθλητών, στα χωριά Ανατολή, Σπηλιά, Καρίτσα, Μελιβοία , Μεγαλόβρυσο. Μετά το τέλος του αγώνα θα παρατεθεί γεύμα σε όλους τους αθλητές.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,  ομάδα του Ερυθρού Σταυρού και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λάρισας θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, στους 2ο -3ο μετάλλιο και δίπλωμα και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές -συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΕΠΑΘΛΑ: Θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους τρεις αθλητές της γενικής κατάταξης. Ο 1ος 70ευρώ, ο 2ος 50 ευρώ και ο 3ος αθλητής 30 ευρώ. Θα απονεμηθούν δώρα  στους πρώτους  έξι αθλητές όλων των κατηγοριών. Για όλους τους αθλητές του αγώνα θα προσφερθούν δώρα από  χορηγούς  και θα γίνει extra κλήρωση δώρων για όλους τους αθλητές. Για όλους τους αθλητές του αγώνα το κατάστημα «Δαλαβίκας bikes» προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

  • -10% ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ BIANCHI, CUBE, CANNONDALE, FOCUS, WILIER και BALLISTIC.
  • -20% ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.
  • -15% ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ  ΓΥΑΛΙΑ
  • -10-15% ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
  • Δώρα για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
  • H εταιρεία GU και το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέρει ενεργειακά τζελ για όλους τους αθλητές.
  • H εταιρεία VIVAπροσφέρει χυμούς για όλους τους αθλητές.
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς προσφέρει το γεύμα του τερματισμού για όλους τους αθλητές.
  • Η εταιρεία ENDURA προσφέρει 3 δώρoεπιταγές αξίας 35ευρώ  έκαστη, για κλήρωση σε όλους τους αθλητές.
  • Η εταιρεία Βianchi- Κυκλοποδηλατική προσφέρει δώρα στους νικητές και σε όλους τους αθλητές με κλήρωση.
  • Στους 6 νικητές όλων των κατηγοριών θα προσφερθούν κρασιά από την Οινοποιητική εταιρεία ΛΟΥΔΑΣ.
  • Σε όλους τους αθλητές θα προσφερθούν χειροποίητες πρωτεϊνικές μπάρες.
  • Τέλος πολλά άλλα δώρα από την ActivePromotion – χορηγό του αγώνα θα προσφερθούν στις απονομές όλων των κατηγοριών καθώς και σε όλους τους αθλητές.
  • Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια για όλους τους αθλητές.

OIKONOMIKOI OΡOI: Όλοι οι αθλητές της κατηγορίας Μάστερ και ΟΡΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα πρέπει συνεισφέρουν το ποσό των 15ευρώ Η κατάθεση του ποσού θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση  από  08:30 π.μ. έως 9:30 π.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ