ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΟΛΑ, ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Συντάσσονται κατά πως φαίνεται με την απόφαση του ΑΝΤ1 να απαγορεύσει στα άλλα κανάλια να παίρνουν πλάνα από τις εκπομπές του και τα υπόλοιπα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει αρχίσει η σχετική προεργασία σε MEGA, ALPHA, STAR και ΣΚΑΙ, όπου πάντως καταγράφονται και σημαντικές διαφωνίες, δεδομένου ότι αν επεκταθεί αυτή η πρακτική, θα αλλάξει ριζικά ένα μεγάλο μέρος της φυσιογνωμίας της ελληνικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα πολλές εκπομπές σχεδόν όλων των καναλιών, όπως είναι το «Ράδιο Αρβύλα», το «ΌΛΑ», το «Αλ Τσαντίρι» κ.ά. που βασίζουν την ύπαρξή τους σε υλικό που «δανείζονται» από τους «αντιπάλους» τους, θα είναι αδύνατον να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Ακόμη όμως και εκπομπές όπως είναι το «Πρωινό» των Λιάγκα – Σκορδά, το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή ή το «Λόγω TiVis» της Κατερίνας Καινούργιου που επίσης κάνουν χρήση τηλεοπτικών αποσπασμάτων και αναπαράγουν την ύλη περιοδικών θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους για να γεμίζουν το χρόνο τους.

Ένα τέτοιο μέτρο πάντως θα επηρεάσει σημαντικά και τα δελτία ειδήσεων που συχνά προβάλλουν πλάνα από εκπομπές άλλων καναλιών. Βέβαια για όλα αυτά υπάρχει λύση, αρκεί το μέσο που θέλει να δανειστεί να πληρώσει τον «αντίπαλό» του περίπου 2.000 ευρώ για κάθε λεπτό που θα του παίρνει.

koutipandoras.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ