ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ;

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει…» φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, και μάλιστα με τον πλέον «εκκωφαντικό» τρόπο, οι τοποθετήσεις αλληλέγγυων και φορέων κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας με θέμα το προσφυγικό, όπου και καταγγέλθηκε «στρατιωτικοποίηση» του καταυλισμού στο Κουτσόχερο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που αργότερα έγιναν καταγγελίες σε τοπικά ΜΜΕ των Τρικάλων αλλά και στη σελίδα μας, νέο επεισόδιο με αλληλέγγυους της γειτονικής πόλης που μετέφεραν βοήθεια στους πρόσφυγες δημιουργήθηκε αργά χθες το μεσημέρι στην είσοδο του στρατοπέδου, με τη στρατιωτική διοίκηση του καταυλισμού να τους απαγορεύει τελικά την είσοδο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον καταυλισμό του Κουτσόχερου επικαλούνται την ύπαρξη σχετικής διαταγής (!) που απαγορεύει την είσοδο σε αλληλέγγυους, εκτός και αν διαθέτουν ειδική διαπίστευση από το υπουργείο Εσωτερικών!!

Σε σχετική καταγγελία μαθαίνουμε έχει προχωρήσει ήδη η Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων και πάσα απάντηση δεκτή!

Αλλιώς να υποθέσουμε πως αφού λύθηκαν όλα τα θέματα του υπουργείου, πλέον οι επιτελείς του καταπιάνονται με την έκδοση διαπιστεύσεων για το μοίρασμα πάνας, σερβιέτας και μακαρονιών στο στρατόπεδο, έτσι για να’ χουν κάτι να ασχολούνται;

Έλεος…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ